Ревю на ипотпал Fujitsu M2010

„Мини бележника” Fujitsu M2010 е насочен към потребителите, които искат съвсем малка машина, с която да сърфират в Интернет или просто да си проверяват пощата .

За да разбереш всичко за този модел лаптоп ипотпал, прочети по- надолу.

Характеристика:Fujitsu M2010 изглед отвътре
• Операционна система: Windows XP Home
• Процесор: Intel Atom N270 процесор 1.60GHz (533MHz FSB, 512K Cache)
• Рам памет: 1GB DDR2 PC2-6400 SDRAM
• Твърд диск: 160GB 5400 RPM SATA HDD
• Дисплей: 10.1-инчов
• Графика: Intel GMA 950
•Wireless, Bluetooth 2.1 + EDR
•  4-в-1 слот за карта
• Портове: (3) USB 2.0 порта, VGA Out, захранване, RJ-45/Ethernet, стерео слушалки / Line Out, стерео микрофон , 1.3-мегапикселова уеб камера
• Размери (В х Ш х Д): 10,2 “х 7,4″ х 1.3 ” .
• Мощност: 3-клетъчна литиево-йонна батерия (10.8V, 2.4Ah, 26Wh)

Дизайн.

Капакът е с отлично изглеждаща лъскава метална повърхност в червен цвят, която придава особено стилен външен вид на нетбука. Капакът е изцяло изчистен от всякакви мотиви, само в горната му част е отразено логото на фирмата, което почти не се забелязва. Отстрани клавиатурата също е в червено, а екрана е изграден от пластмаса в черен цвят.

С малките си размери и компактност, този ипотпал е много лесно преносим (дори и в дамска чанта:) )  и Fujitsu изглед отгореудобен за ползване по всяко време  независимо къде си.

Екран и високоговорители.

Дисплея е с богати и ярки цветове, с дълбок контраст и отлични нива на черното. Разглеждането на снимки  и   видео  ще се превърне в истинско удоволствие за теб. Но имайки в предвид  малкият размер на дисплея, той не е много подходящ за гледане филми. Хоризонталният  ъгъл на гледане е много по-добър от вертикалният.

.

Fujitsu M2010 ъгъл за гледанеFujitsu M2010 ъгъл на гледане

Аудиото не е най-силната черта на този нетбук. Бас  не се усеща изобщо. Нивото и качеството на звука му е нормален за този клас  лаптопи ипотпал, но е доста под средният в сравнение с повечето преносими компютри. В този случай слушалките  ще ти свършат най- добра работа.

Клавиатура и тъчпад.Fujitsu M2010 изглед отвътре

Основата на клавиатурата е с червено лъскаво  покритие и изглежда много добре. Макар и да е малка, на нея се пише лесно и удобно. Клавишите са в квадратна форма и има достатъчно разстояние между тях, така че да ти е удобно да работиш с клавиатурата- не е нито много малко, нито много голямо.

Тъчпадът  е чувствителен и реагира бързо на докосване. Тъчпад бутоните  се натискат леко, а шума който издават не е прекалено дразнещ.

А сега нека разгледаме лаптопа от всички страни…

Fujitsu M2010 изглед отпред

Отпред: светлинен индикатор.

.

.

.

Отзад: батерия и панти на капака.Fujitsu M2010 изглед отляво

.

.

.

Отляво:  слот за захранване на батерията, VGA, един USB слот.Fujitsu изглед отзад

.

.

.

.

Отдясно: мулти-SDHC четец за карти, слушалки / микрофон, два  слота за USB, LAN, Kensington Lock Slot за заключване на лаптопа към бюро.Fujitsu M2010 изглед отдясно

.

.

.

.

.

Топлина и шум.

В сравнение с други нетбуци  отделя малко повече топлина. При всяко по –голямо натоварване на мини лаптопа ипотпал шума от охлаждането е по-силен от нормалното за този клас компютри.

Батерия.

Fujitsu M2010 изглед тъчпад

Батерията не може да се похвали с голяма издръжливост. При нормален режим на работа издържа до 3 часа и половина, което е малко в сравнение с други лаптопи ипотпал от този клас.

Плюсове:

-красив външен вид

-хубава клавиатура

Минуси:

-не много голяма  издръжливост на батерията

-висока цена

Видео ревю на английски на Fujitsu M2010

Автор: dibk

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0.0 от 10 звезди. (от 0 гласа)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

One thought on “Ревю на ипотпал Fujitsu M2010

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *