Мини лаптоп HP ProBook 440 G4

мини лаптоп - UltraBook HP
мини лаптоп – UltraBook HP

Една от най-надеждните и обичани от потребителя марки за компютърна техника днес е Hewlett Packard. Лаптопи HP можете да закупите както на ниски и достъпни цени, така и на по-сериозни и дори много високи цени, които, разбира се, се базират на изключително техническо изпълнение и висока издръжливост на продукта.

Целта в индустрията на преносими компютри е да събере максимално много функции в максимално компактно място, взимайки предвид удобството и нуждите на потребителя. Така, преди няколко години, започнаха да се появяват т. нар. мини лаптопи, които са незаменим спътник на всеки бизнес предприемач, а също и на всеки, който се нуждае ежедневно от удобно, леко и функционално устройство.

Какво е най-важно при избот на мини лаптоп

Когато избирате мини лаптоп, е изкушаващо да се подлъжете от по-ниските цени на някои от продуктите. Не пропускайте обаче да обърнете подробно внимание на техническите им характеристики. Ако не разбирате от компютърна техника, обърнете се за съвет към познат, който знаете, че ще ви насочи правилно. Не разчитайте само на компетентността на служителите в магазина. Някои мини лаптопи не падат по-ниско от своите по-големи събратя, но други не са предвидени за високи натоварвания и може да ви създадат немалко главоболия ако изисквате от тях повече, отколкото са способни да дадат.

HP също предлагат мини лаптопи и цените варират според мощността и екстрите, с които разполагат. Един от най-препоръчваните лаптопи HP в момента, както като технически характеристики, така и като цена, е HP ProBook 440 G4. Без да изпразва портфейла ви, този компютър ще ви даде свободата да работите спокойно и уверено. Тежи 1.64 кг, което улеснява неговото пренасяне, а 14-инчовият му дисплей е достатъчно голям, за да се чувствате удобно когато работите. Покритието Anti-Glare на дисплея, характено за лаптопите на HP, също допринася за по-голямото удобство по време на работа, тъй като не позволява появяването на отблясъци по екрана.

Процесорът на ProBook 440 G4 е мощен и бърз и позволява използването на по-големи и тежки програми и игри. Батерията може да издържи около девет часа интензивна работа, а при изключен интернет – дори повече. Това е повече от задоволително и определено е нещо, което би наклонило везните в случай, че се колебаете между няколко устройства.

С постоянното разработване на нови продукти и системи, цените на преносимите компютри също се променят и днес можете да платите за мини лаптоп цена, която до вчера ви се е струвала непосилна. Притежаването на надежден компютър определено не е за подценяване и е инвестиция, която може да ви се отплати многократно в бъдеще.

Автор: Симеон Бонев

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0.0 от 10 звезди. (от 0 гласа)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *