Най-добрите скрити камери на най-добра цена

Ако четете това, значи търсите скрита камера поради някаква причина. Тогава ви интересуват две главни условия – качество и цена.

На пазара вече има такова изобилие от скрити камери с отлична цена на свободна продажба, че сякаш не става въпрос за такова специфично устройство, а за крем за лице или вафли.

Техниката и технологиите днес се развиват неимоверно бързо и това важи и за скритите камери. Разработени са всякакви варианти  – от обикновения старомоден модел до вградени в химикалки, запалки, очила, ключодържатели и други. И всички тези видове скрити камери са на доста ниска цена. Не се подвеждайте под клишето „щом е евтино, значи е некачествено“. Днес предлагането е твърде голямо, фирмите производителки са успели да намерят варианти за евтино производство с високо качество. Изискванията на клиентите в 21-ви век са все по-високи. За да продават продуктите си, компаниите не рискуват с лошо качество, тъй като ако го направят, биха отпаднали твърде бързо от играта.

Да видим за какво става въпрос в действителност.

Ще се спрем на 5 модела скрити камери на сравнително ниска цена, които имат топ показатели и отлично качество.

Всички тези устройства ще можете да откриете тук: http://spy-secrets.com

5 от най-добрите скрити камери на най-ниска цена:

  • Скрита камера – дистанционно за кола

Такива скрити камери имат за цел да заснемат видео или снимки, които по-късно можете да гледате на компютър. Записите се съхраняват във файлове AVI формат или JPEG за снимки в отделна микро памет карта. Необходимо е да се снабдите с такава, преди да използвате устройството.  Вместимостта на картата памет е до 16 гигабайта. Ключодържателите – скрити камери работят с литиево-йонни батерии, които издържат 1 час непрекъсната работа.

Цената на тези скрити камери е учудващо ниска. Този модел например е само 25 лева. Напълно достъпно за всеки клиент.

  • Скрити камери – запалки

Друго остроумно изобретение, което не буди никакво подозрение за скритата му функция. Тази скрита камера изглежда като напълно обикновена запалка и по нищо не може да се разбере, че изпълнява други функции.

Освен функцията й на камера за компютър, скритата камера – запалка може да бъде използвана и за нормална флаш памет.  И при тези скрити камери ще се наложи да се снабдите с микро карта памет, която да поставите в слота за карта в „запалката“.  Капацитетът на картата трябва да е до 16 гигабайта.

Скритите камери от този вид имат ъгъл на заснемане 65 градуса – доста добър обхват. Друг плюс е, че могат да работят и заснемат в доста тъмна обстановка – 1 Lux.

Необходимото време за зареждане е 2 часа.

И колко мислите, че струва това удоволствие? Не се мъчете да отгатнете. Цената му е непредполагаемо ниска – само 29 лева.

 

  • Скрити камери – химикалки

Изобретенията стават все по разнообразни. Тук имаме скрита камера, която е вградена в химикалка. И тя си е химикалка. Работи си като обикновена такава, но в същото време е и скрита камера, за която никой не подозира.

С тази „химикалка“ можете да правите видео записи и снимки. Необходимо е само да натиснете един бутон.

При пълно зареждане батериите на тези скрити камери работят 3 часа без прекъсване при запис. Доста добре, а? И тук имаме слот за микро карта памет, където можете да съхранявате записите си. Ще трябва само да си вземете такава с капацитет до 16 гигабайта. Зареждането на батерията отнема до 2 часа.

Тези химикалки – скрити камери са и на неимоверно ниска цена – само 35 лева.

За функциите и вида си това е повече от добра цена.

Автор: Боян Колев

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0.0 от 10 звезди. (от 0 гласа)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *