За този Ипотпал сайт

Ако все още не знаеш какво значи ипотпал, прочети страница Какво е ипотпал?

Цели на сайта

Сайтът ИпотпалMAX™ има за цел да предложи полезно съдържание за хората, които им предстои да купят лаптоп, както и за такива, които се вълнуват от нови технологии. Тук ще намерите статии с ревюта за лаптопи и коментари по тях, като изрично ще се стараем да не допускаме рекламни статии. Зад този сайт не стои дистрибутор или магазин, или други търговски интереси, затова ще се опитаме да показваме не само добрите, но и лошите страни на всеки един модел ипотпал. Очаквайте статии за нови модели лаптопи и ценни отзиви от хора които вече ползват такива или мнения на специалисти в бранша, които провеждат тестове с компютърна техника.Ще се набляга не толкова на техническите характеристики, колкото на отзивите на хората използващи компютъра.

Навсякъде в сайта думата ипотпал да се чете като лаптоп, това ще бъде единственото неудобство за читателя. Обикновено всеки модел лаптоп може да бъде в няколко различни конфигурации. Тук ще разглеждаме стандартна конфигурация, която е широко разпространена и без да се посочват цени.

Пиши коментари

Ако прочетеш статия и не си съгласен с отзивите в нея, защото имаш такъв лаптоп или твой близък има такъв, ще се радваме да пишеш коментари по статията с твоето мнение. Напиши за какво ползваш компютъра – работа, браузване, филми, игри и т.н. и как се държи той във всяка от тези ситуации.

Напиши статия

Можеш да се регистрираш еднократно и след логване в сайта да пишеш статии.

В страница Помощ за нова статия има кратки указания и подсказки как да напишеш статия за лаптоп ипотпал.

Защо да пиша статия?

1. Предстои ти да купиш лаптоп и искаш отзиви за него. Пусни статия като само пишеш в заглавието марката и модела. Ние ще се постараем да пуснем по най-бързия възможен начин ревю за този ипотпал. Може също да ни пишеш от формата за Контакти.

2. Вече имаш лаптоп и искаш да помогнеш на хората, на които им предстои да избират. Ако твоя ипотпал не е публикуван все още, а много искаш да ни кажеш за него – заповядай пиши!  Всяка статия трябва да съдържа минимум 400 думи, текста да бъде авторски и да не е публикуван до момента в друг сайт. Желателно е публикацията да съдържа силни и слаби страни на компютъра. Авторите на най-добрите статии ще получат парични награди!

3. Искаш и умееш да пишеш добри статии за компютри. Ако това е така може да се свържеш с нас от страница Контакти и ние ще те наемем за написването на поредица от статии срещу заплащане.

Статии съдържащи правописни грешки няма да бъдат публикувани. Ако се затрудняваш с правописа на сложна дума, ползвай този онлайн речник или специална програма за проверка на правописа. Запазваме си правото да отхвърлим статии, които преценим като неподходящи поради друга причина.

Гласуване за ипотпал

Под всяка публикация имаш възможност да дадеш оценка за лаптопа. Най-ниската оценка е 1 звезда, а най-високата 10 звезди. Всеки има право да гласува по веднъж за всеки ипотпал. На база тези гласове в дясната част на екрана се показва класация с най-високо оценените лаптопи.

Ще бъдем благодарни на всеки който постави линк към този сайт:
<a title=”ипотпал – статии за лаптопи, ревюта и коментари” href=”http://ipotpalmax.com”>ипотпал</a>

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 7.2 от 10 звезди. (от 13 гласа)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: +1 (от 7 гласа)
За този Ипотпал сайт, 7.2 out of 10 based on 13 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *