Брандирана техника за корпоративен подарък – заслужава ли си този подход?

Все още стандартните рекламни материали заемат съществена роля в рекламата на компаниите. С времето навиците и очакванията на клиентите се променят, което води и до търсенето на алтернативни подходи, с които да позиционирате бизнеса по-добре.

Бизнесите внимателно наблюдават тенденциите в сувенирната реклама, именно защото искат да са конкурентоспособни, но и адаптивни към промените на цялостната концепция за провеждането на фирмена реклама.

Към днешна дата много компании смениха класическите промоционални артикули с корпоративни подаръци, за които се използва брандирана техника.

Брандирана техника – защо е подходящ избор?

В миналото всички компании свикнаха да се обръщат към рекламна агенция за изработването на класически рекламни артикули като тефтери и химикалки, но към днешна дата акцентът се премества към друга категория продукти за реклама – брандирана техника.

Съвременните технологични джаджи лесно могат да бъдат брандирани, а това действие, свързано с поставянето на текст, лого или слоган, не коства особено голям ресурс. За сметка на това, джаджите са особено полезни и често се отличават с възвръщаемост на направената инвестиция за брандиране.

Множество проучвания, направени през годините показват, че потребителите обожават да получават такъв тип подаръци, тъй като те ясно виждат последващата им полза за тях. По този начин дадените корпоративни подаръци на една компания, лесно могат да се превърнат в мощен промоционален инструмент.

Актуалните тенденции в бранша е необходимо да бъдат съобразени, за да имате ефективна рекламна кампания, която да доведе до успех. Понякога е важно да се заложи и на креативността, за да се измислят нестандартни, но работещи решения, които със сигурност правят името на бранда ви запомнящо се, предвид, че то е свързано с психолическа реакция, в следствие на направената изненада.

Рекламна агенция N1adv е водеща рекламна агенция, действаща у нас и на европейския пазар и осъществяваща директен внос и доставка на рекламни материали. Компанията предлага сувенири на едро, луксозни корпоративни подаръци, както и опция за последващо брандиране.

3 идеи за корпоративни подаръци, които може да брандирате

В следващите изречения изброяваме някои продукти в категорията техника, които могат да бъдат брандирани и използвани като част от следващата си рекламна кампания. Повечето от тях ще откриете и в продуктовите каталози на Номер Едно АДВ, а по-надолу можете да прочетете какви са техните функции и как могат да помогнат за успеха на бранда ви?

Безжични тонколонки и слушалки

Те се явяват изненадващо добра инвестиция, когато става въпрос за реклама. След 2020-та година, все повече лични и бизнес срещи се провеждат онлайн, а техниката, която спомага процеса на комуникация, има фундаментално значение.

Слушалките и тонколонките могат да се използват активно, а логото на бранда ви ще бъде представено по най-добрия начин, тъй като това са продукти, които са „видими“ и трудно остават скрити при използването си. Освен това са широко използвани от обществото, поради което множество служители, с радост биха приели такъв тип корпоративен подарък.

Преносими батерии и безжични зарядни

Мобилният телефон, лаптопът и свързаните с тях компоненти, при които все повече отсъстват кабелите, имат нужда от постоянен заряд, за да бъдат използвани. С напредването на технологиите, смартфоните станаха все по-мощни и по-бързо изтощаеми, с което се увеличи нуждата и използването на така наречените powerbanks или по-известни като „външни батерии“ за зареждане на телефон .

Ако имате желание да сте полезни за своите служители, то вие може да промотирате бизнеса си, като им подарите безжични зарядни устройства или популярните преносими батерии (power bank). Това са идеални корпоративни подаръци за служители, с които може да представите бранда си по неангажиращ и ефективен начин.

Нестандартна техника, която да използвате за промотиране

Изработването на рекламни материали е индустрия, която има изключително широк обхват и от стоки, а основната цел е да ви помогне в постигането на по-добри резултати посредством използването на класически или алтернативни решения за вашата реклама.

Когато става въпрос за технологии, примерите могат да са наистина много, но независимо дали ще изберете USB флаш или друга техника, то най-важно е да подходите с разбиране за това за кого правите изненадата и какво послание искате да достигне до него.

В това отношение е важно да се съобрази и икономическият анализ на ситуацията, тъй като някои рекламни артикули от този тип могат да бъдат и по-скъпо оценени от нормалното вложение в класически сувенири.

Ако имате за цел да изненадате делегация, борд на директори или друго „звено“ от по-сериозна фирмена структура, то тогава трябва да импровизирате с нестандартна техника, която може да брандирате ефективно. Такъв пример можем да дадем с подаряването на брандиран смарт часовник или смарт гривна.

Важно уточнение е, че колкото по-забавен и нестандартен е един артикул, толкова по-силно впечатление ще остави той у получателя си. А това води до значително по-успешно разпознаване на бранда.

Препоръчваме ви внимателно да разгледате портфолиото на N1adv, от които ще получите пълно съдействие за избора и брандирането на избраните бизнес подаръци.

Автор: Симеон Бонев

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 10.0 от 10 звезди. (от 1 глас)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)
Брандирана техника за корпоративен подарък - заслужава ли си този подход?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *