Хендсфри Jabra Storm

storm2Jabra Storm е сред новите и впечатляващи модели хендсфри, които компанията Jabra предлага на пазара. Цената в България е около 132 лв – заслужава си, защото изработката е прецизна, детайлна!

Моделът притежава всичко нужно, за да бъде лидер на аудио сцената. Използвани са най-новите технологии за безжична връзка и идеален звук. Jabra Storm преминава серия от тестове преди официално да бъде пуснат. Те са свързани с изчистване на всички дребни детайли, които са били пропуснати при по-стари модели.

Характерното при този модел е, че той, за разлика от други, е изключително лек със своите 12 гр.

Слушалката е удобна, лесна за поставяне, така че спокойно може да я държите по цял ден върху своето ухо без да изпитате телесен дискомфорт. В този клас аудио слушалки, Jabra Storm притежава най-мощната батерия. Това се дължи на технологията micropower, чрез която може да провеждате разговори до цели 10 часа като времетраене. Специфичното е, че продължителността на възпроизвеждане откъм време е голяма, а пък батерията е изключително малка спрямо стандартните модели.

Ако търсите перфектно шумоизолиране, Jabra Storm е вашият модел хендсфри. Най-висок клас технология се използва за достигането на нужното шумоизолиране. Освен това моделът използва функция наречена Wind Noise Blackout. Тази функция се включва при силен вятър или лоши метеорологични условия, когато се нуждаете от по-добра връзка с отсрещната страна. Имате двоен микрофон, който премахва заобикалящия ви шум. HD технологията за по-добър звук не подминава и Jabra Storm, така всеки закупил модела може да се наслади не само на разговори, но и на приятна музика. Имате възможност да заглушите вградения микрофон при нужда. Гласовите команди и уведомления са едни от най-добрите и приятни възможности. Аудио слушалки от този клас не са за изпускане, защото те гарантират комфорт и нужната функционалност за всеки човек занимаващ се с бизнес, който е свързан с много пътувания.

Без съмнение преносимоста на тези слушалки е сред ключовите фактори. Сравнявайки ги с преките им конкуренти, бихме могли да изтъкнем и други предимства, значителни, свързани с техническите характеристики на моделите на фирмата. И не на последно място – цената, която е достъпна дори за източноевропееца. Тези са причините за добрите продажби на марката.

http://webselo.comние написахме тази статия!

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0.0 от 10 звезди. (от 0 гласа)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

Георги Стефанов

SEO услуги Ganbox.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *