Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 е Вашият таблет

Знаете, че в наши дни технологиите се развиват прекалено бързо, и е трудно човек да се опитва да се състезава с тях. Искам да кажа обаче, че не трябва да спираме да се интересуваме и да се стараем да притежаваме, ако не най-новите, то поне функционални и вършещи работа неща. В този ред на мисли, децата също сериозна са се пристрастили към техниката. Около месец преди Коледа, бях свидетел на няколко разговора между деца, и всички те казаха, че очакват за подарък от дядо Коледа, таблети. И макар че празниците отминаха, и вероятно Вие, които в момента четете това, не сте деца, то няма нищо лошо да си направите сами по един такъв подарък – таблет.

Таблетите са подходящи за сърфиране в интернет, за играене на някои игри, а понякога – и за работа. Ако не знаете какво точно представлява таблетът, това е преносим компютър, с по-слаби технически характеристики, и в по-голямата част от случаите е без клавиатура – с тъчскрийн. Разбира се, винаги може да си купите допълнително клавиатура, която да включите към Вашия таблет. Мисля обаче да спра до тук с обясненията относно това, какво представлява таблетът, и да премина към конкретния модел, който искам да Ви представя днес.

Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100
Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100

Погледнете Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100. За марката, нямам какво да кажа – дори децата знаят, че Samsung е световноизвестна марка техника. Серията Galaxy също нашумя изключително много през последните години, а що се отнася до конкретният модел TAB3 SM-T2100 – сега ще Ви го представя.

Процесорът на Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 е двуядрен, а честотата на работа му е 1.2 GHz. Резолюцията на дисплея е 1024 х 600, а размерът му е 7 инча. RAM паметта на този таблет е 1 GB.

Видео картата на модела е H.264, а използваната от нея памет, е споделена от оперативната. Твърдият диск, или вградената памет на този таблет е с размер от 8 GB.

Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 има вграден Bluetooth и един USB порт от тип 2.0. Предната вградена камера, която се използва за видеоразговори, е 1.3 MP, а задната е 3 MP, и притежава автофокус. Има също и вграден микрофон.

Таблетът Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 има слот за micro SD карти, и поддържа такива с капацитет до 64 GB. Има също GPS, функция, която променя ориентацията на дисплея, според това, как е обърнат таблета, и сензор за близост, който пък изключва тъч-дисплея по време на разговор.

Таблетът тежи само 300 грама, а литиево-йонната му батерия, може да издържи до 5 часа, без да се нуждае от повторно зареждане.
Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 е бял на цвят, и има инсталирана операционна система Android Jelly Bean. Гаранционният срок на този модел таблет е 24 месеца.

И ако съм успяла да привлека и задържа вниманието Ви върху Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100, то може да видите повече информация за него в сайта www.notebook.bg, а също така и да разгледате останалите модели таблети. Това е и мястото, от където може да поръчате нов таблет. Ако не може да си позволите да го платите в брой наведнъж, може да го вземете на изплащане, за срок от 3, 6, 9 или 12 месеца.

Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 - 1
Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 - 1

Автор: teoz

VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 10.0 от 10 звезди. (от 1 глас)
VN:F [1.9.13_1145]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)
Samsung Galaxy TAB3 SM-T2100 е Вашият таблет, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *